❗ -15% reducere la TOATE produsele ...N2J Vezi codul

Curs de Leadership Mastery | Invata cum sa iti coordonezi echipa


Achizitionand acest curs de Leadership Mastery, vei invata cum sa iti coordonezi echipa si cum sa iti dezvolti afacerea. Acest lucra va ajuta la cresterea producativiitatii rezultatelor echipei tale. In urma ascultarii acest curs de leadership vei fi capabil sa rezolvi problemele si conflictele echipei tale intr-un mod eficient, vei sti cum sa iti motivezi echipa si vei invata cum sa iti pastrezi in firma cei mai buni angajati. De asemenea, vei afla cum sa iti dezvolti mai rapid afacerea.

Acest curs de adreseaza managerilor si liderilor care isi doresc sa evolueze. Acesta contine o metodologie cunoscuta, aplicata in majoritatea tarilor din lume. Aceasta metodologie contine toate instrumentele de leadership si coaching necesare evolutiei tale si echipei tale.

Pachetul Basic al acestui curs de Leadership Mastery contine 21 de module video, cu o durata totala de 12 ore. In plus, pe langa modulele mentionate, veti primi cadou 5 video-uri bonus, cu o durata de 3 ore.

Cursul este disponibil online, asta insemnand ca, dupa efectuarea platii, veti primi datele necesare de logare, pentru a accesa cursul.

Site-ul comerciant, programarea-succesului.ro, ofera garantie 100% money back: daca in primele 30 de zile consideri ca acest curs nu te ajuta, sau nu este pentru tine, vei primi banii inapoi.

Alte coduri de reducere


...100 Vezi codul
- 15%
Cod posibil expirat
Voucher 15% reducere
Promotie posibil expirata
Curs de Leadership Mastery | Invata cum sa iti coordonezi echipa

Instaleaza extensia

Instaleaza extensia noastra si afla in timp real daca magazinul programarea-succesului.ro are coduri de reducere.
Descarca extensia de chrome a site-ului