Cod voucher SoferOnline | -5% Reducere | Mai 2022


Cele mai noi cupoane de reducere

5% discount la achizitia oricarui pachet pentru aplicatia SoferOnline
10% discount la toate pachetele de invatare

Rating Magazin

(5)
Reduceri soferonline.ro | Ultima Actualizare: 2022-05-26
cupoane reducere f64.ro
Reduceri de pana la 50% la gadgeturile momentului

Cod Voucher SoferOnline

Sofer Online este o aplicatie de web si mobil. Aceasta isi propune sa vina in ajutorul viitorilor soferi, in vederea obtinerii permisului de conducere. Site-ul nostru va ofera cod voucher SoferOnline. Puteti folosi un voucher de reducere SoferOnline la achizitia unui pachet de pregatire, dintre cele 3 oferite.

Aplicatia SoferOnline te pregateste pentru probele necesare in vederea obtinerii permisului. Mai exact, aceasta iti ofera un program personalizat de chestionare si intrebari, in functie de stadiul/progresul tau. Aceasta iti ofera acces la chestionare auto, la cursuri de legislatie rutiera si un program personalizat de invatare. Aplicatia are o perioada gratuita de testare de 7 zile. Dupa cele 7 zile, contul tau se poate extinde prin coduri de valabilitate, care pot fi achizitionate cu cardul. 

Astfel, ai la dispozitie 3 pachete: pachetul de baza, pachetul standard si pachetul premium. In functie de pachetul ales, se poate extinde perioada de utilizare a aplicatiei, dar si anumite beneficii. De exemplu, cu pachetul standard, clientilor li se ofera si suport 24/7.

Cele 3 pachete/coduri de valabilitate pot fi achitate cu cardul si puteti folosi un voucher de discount de 5%, oferit de noi, la achizitia acestora.

Site-ul cupoane-reducere.net ofera vouchere de reducere pentru aproximativ 250 de magazine online din Romania.