❗ -15% reducere la TOATE produsele ...N2J Vezi codul

Cod voucher SoferOnline | -5% Reducere | Aprilie 2024


...ine Vezi codul
- 10%
Cod posibil expirat
Doar la noi: 10% discount la toate pachetele de invatare
...CIN Vezi codul
- 5%
Cod posibil expirat
5% discount la achizitia oricarui pachet pentru aplicatia SoferOnline

Rating Magazin

5 /5 bazat pe 7 voturi

Informatii utile

💰 Cel mai mare discount 5%
✂️ Vouchere de reducere 2
🛒️ Categorie Dezvoltare personala
🔄 Ultima Actualizare 2024-04-21

Cod Voucher SoferOnline

Sofer Online este o aplicatie de web si mobil. Aceasta isi propune sa vina in ajutorul viitorilor soferi, in vederea obtinerii permisului de conducere. Site-ul nostru va ofera cod voucher SoferOnline. Puteti folosi un voucher de reducere SoferOnline la achizitia unui pachet de pregatire, dintre cele 3 oferite.

Aplicatia SoferOnline te pregateste pentru probele necesare in vederea obtinerii permisului. Mai exact, aceasta iti ofera un program personalizat de chestionare si intrebari, in functie de stadiul/progresul tau. Aceasta iti ofera acces la chestionare auto, la cursuri de legislatie rutiera si un program personalizat de invatare. Aplicatia are o perioada gratuita de testare de 7 zile. Dupa cele 7 zile, contul tau se poate extinde prin coduri de valabilitate, care pot fi achizitionate cu cardul. 

Astfel, ai la dispozitie 3 pachete: pachetul de baza, pachetul standard si pachetul premium. In functie de pachetul ales, se poate extinde perioada de utilizare a aplicatiei, dar si anumite beneficii. De exemplu, cu pachetul standard, clientilor li se ofera si suport 24/7.

Cele 3 pachete/coduri de valabilitate pot fi achitate cu cardul si puteti folosi un voucher de discount de 5%, oferit de noi, la achizitia acestora.

Site-ul cupoane-reducere.net ofera vouchere de reducere pentru aproximativ 250 de magazine online din Romania.