❗ 15% reducere la TOATE produsele ...N2J Vezi codul

Cod discount Kdeco | Voucher -5% | Iunie 2023


...NT5 Vezi codul
- 5%
Cod posibil expirat
5% Reducere la comenzile Kdeco
Promotie posibil expirata
Kdeco - Terarii Eco & Led
Promotie posibil expirata
Kdeco - decoratiuni Led cu plante naturale
Promotie posibil expirata
Kdeco - Terarii LED

Cupoane similare

...ift Vezi codul
- 10%
Voucher Gift for you - 10% la produsele selectate
...HUP Vezi codul
- 5%
5% discount la toate produsele
...E11 Vezi codul
- 11%
11% reducere la prima ta comanda
...LMC Vezi codul
- 15%
Voucher Cadou 15% pe Floria.ro

Oferte similare

Cadouri pentru sotie incepand de la 26 lei
- 10%
Pana la 10% la pralinele belgiene

Rating Magazin

Informatii utile

💰 Cel mai mare discount 5%
✂️ Vouchere de reducere 1
🏷️ Promotii 3
🛒️ Categorie Cadouri & Flori
🔄 Ultima Actualizare 2023-06-09

Cod discount Kdeco

Site-ul cupoane-reducere.net iti ofera cod discount Kdeco. 

Kdeco.ro este un magazin online specializat pe produse de tip cadouri si decoratiuni personalizate, ce au la baza plante si flori naturale. Mgazinul comercializeaza in special trandafiti criogenati si plante suculente. Pe site-ul Kdeco gasiti peste 76 de produse cu totul speciale si unice, facute manual din multa imaginatie si pasiune. Acestea pot fi oferite cadou sau pot fi folosite pentru a infrumuseta diverse spatii de interior.

Aranjamentele naturale Kdeco sunt amplasate in boluri de sticla iluminate si contin o serie de plante suculente, foarte usor de ingrijit. Plantele sunt asortate cu diverse elemente de decor pentru un impact vizual cat mai frumos si puternic.

Despre site-ul kdeco.ro

Produsele Kdeco se clasifica in 6 mari clase. Prima clasa contine Terarii LED - minigradini cu plante naturale suculente in boluri de sticla iluminate LED. Clasa a doua este alcatuita din aranjamente naturale cu trandafiri criogentati in cupole/boluri de sticla. A treia clasa contine tablouri verzi realizate din licheni/muschi natural conservat. Clasa a patra contine ghivece decorative cu plante suculente si alte elemente naturale, iar clasa a cincea corpuri de iluminat ECO precum lustre si veioze ce au incorporate ghivece sau vaze pentru plante si flori. Ultima clasa este alcatuita din marturii peronalizate naturale pentru nunti si botezuri. 

Produsele Kdeco pot fi personalizate la cerere in diverse teme (de dragoste, de sarbatori, de vara, de multumire, de La Multi Ani!, etc). In plus, clientii pot alege personalizarea produsului propriu, indiferent ca este vorba de unterariu LED, o cupola de sticla cu trandafiri criogenati sau un tablou cu licheni, un ghiveci decorativ sau o marturie naturala. Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati pe mana angajatilor Kdeco; imaginatia acestora nu o sa va dezamageasca.

Livrarea este foarte rapida pentru orice produs comandat si se face in aproximativ 24-48 de ore. Faptul ca produsele sunt lucrate manual aveti siguranta ca veti oferi un cadou unic, exact pe gustul dumneavoastra.