Cod promotional OBDeleven | 5% Off | Tester auto profesional


Cele mai noi cupoane de reducere

5% reducere la orice comanda
Reduceri obdeleven.ro | Ultima Actualizare: 2019-09-18

Magazine Similare

pieseautoscan.ro autoechipat.ro

Cod promotional OBDeleven

Site-ul cupoane-reducere.net va ofera cod promotional OBDeleven. Oferim vouchere pentru aproximativ 200 de magazine online din Romania, precum Elefant, Carturesti, Fashion Days, Vivre, etc. 

Site-ul obdeleven.ro comercializeaza un produs inovator in diagnoza auto, unul dintre cele mai avansate sisteme de diagnoza auto. Testerul auto obdeleven contine peste 500 de aplicatii, iar utilizatorul acestora nu necesita cunostinte software avansate. Acesta este foarte simplu de utilizat, se conecteaza prin bluetooth la masina, folosind un telefon sau tableta android. Acest tester poate sterge codurile de eroare de pe toate unitatile de control instalate pe masina (ex Motor, Transmisie, ABS, Airbag, Multimedia, Aer Conditionat, etc.). Cu ajutorul testerului, puteti face o diagnoza auto completa, puteti verifica parametrii masinii si puteti sterge erori. Testerul auto este foarte util in cazul in care doriti sa cumparati o masina second hand. Astfel va puteti asigura ca aceasta nu are probleme ascunse. Vehiculele compatibile cu testerul OBD eleven sunt Audi, Volkswagen, Skoda si Seat.

Cu versiunea PRO a testerului OBDelevent puteti debloca toate functiile masinii dvs. Adaugand licenta Pro, testerul obdeleven devine un tester auto profesional. Pachetul PRO contine accesarea de informatii avansate fara a fi necesar sa mai cumparati credite.

Folosind un cupon de reducere obdeleven, puteti beneficia de un discount de cel putin 5% reducere.

Recomandari magazine piese auto: Autoeco, AutoHut, Epiesa.