CUPONUL ZILEI carturesti.ro 15% discount la carti

Cod discount Presto Pizza | -10% Off | Noiembrie 2022


Cele mai noi cupoane de reducere

20% reducere la prima PLATA ONLINE!
20% discount la primele 4 comenzi
10% discount la toate comenzile
Cadou: o pizza Quatro Formaggi GRATUIT la prima comanda online
EXPIRAT
Cod reducere Presto Pizza -30% la primele plati online la Presto in bucate
EXPIRAT
Cupon de reducere -30% la primele 3 plati online la Restaurant Zatar
EXPIRAT
-15 lei discount la PRIMA TA COMANDA
EXPIRAT
-25% discount la primele 4 plati din aplicatie, doar in zona Militari

Cupoane la magazine similare

15 lei discount la o comanda minima de 40 lei -valabil doar pentru prima comanda
Voucher Dodo Pizza - 10% la comenzile cu ridicare

Rating Magazin

(55)
Reduceri presto-pizza.ro | Ultima Actualizare: 2022-11-29

Cod discount Presto Pizza

Presto Pizza este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti, cu livrari la domiciliu. Specializarea restaurantului este, bineinteles pizza, insa si celelalte mancaruri sunt extrem de gustoase. Pe langa pizza, restaurantul serveste si portii delicioase de paste, ciorbe, burgeri, salate sau gratar. De asemenea, puteti comanda cel mai gustos tort, sau alte diferite deserturi. Pe site-ul nostru gasiti coduri de discount active, de diferite valori. 

Restaurantul are in fiecare zi a saptamanii promotii pentru clienti. Astfel, puteti primi gratis o pizza, un suc, etc, in functie de ce campanie este activa si de produsele comandate. Restaurantul incearca sa ofere clientilor cele mai accesibile solutii de a comanda, asa ca a pus la dispozitia lor o aplicatie, disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS. 

Daca comandati folosind aplicatia, beneficiati de numeroase avantaje, cum ar fi codurile de discount, oferte, dar si urmarirea in timp real a curierului ce va livreaza comanda.

Recomandari servicii de livrare mancare: Glovo, Food Panda

 

Intrebari si raspunsuri frecvente

Ce este un voucher Presto si cum il pot folosi?

De regula, un cod de voucher este format dintr-un grup de litere si/sau cifre aleatorii sau cu o anumita insemnatate. Acesta va poate oferi diverse discount-uri (ex. de la 5% la 50%). Pentru a folosi un vocher, trebuie sa copiati codul si sa il inserati in spatiul destinat, care se afla, de cele mai multe ori in pagina cosului de cumparaturi a magazinului.

De ce nu functioneaza voucherul gasit?

Voucherele au anumite caracteristici. Pe langa perioada de valabilitate, acestea pot fi aplicate, de exemplu, doar la o anumita categorie sau la un anumit produs. De asemenea, voucherele Presto pot fi destinate doar utilizarii lor pe aplicatie, sau pe site-ul web. In plus, unele vouchere pot fi utilizate doar in cadrul primei comenzi, sau o singura data de catre un singur utilizator.

Care este valoarea maxima a unui voucher Presto Pizza?

Voucherele Presto Pizza va pot oferi fie un discount procentual in functie de valoarea comenzii, fie un discount fix in lei, sau chiar un produs gratis. Asadar, puteti beneficia de discount-uri de pana la 25%, de o reducere fixa de 15 lei, sau puteti primi produse gratis.