Cod reducere SmokeMania | -30% | Mai 2021 |


Cele mai noi cupoane de reducere

EXPIRAT
20% Reducere la comanda plasată pe Smokemania

Cele mai noi reduceri (1)

cupoane reducere  smokemania.ro
Aceasta oferta este expirata
Reduceri si oferte speciale

Cupoane la magazine similare

5% discount la toate produsele

Rating Magazin

(8)
Reduceri smokemania.ro | Ultima Actualizare: 2021-05-15

Magazine Recomandate

vapi.ro

Cod reducere Smokemania

Site-ul cupoane-reducere.net iti prezinta cele mai bune promotii Smokemania si iti ofera cod reducere Smokemania. 

SmokeMania este o companie importatoare de tigari electronice de cea mai buna calitate. Magazinul lucreaza doar cu cele mai bune companii producatoare de tigari electronice. Pe site-ul smokemania.ro gasiti cele mai bune oferte la tigari electronice si accesorii. Mai exact, categoriile principale de produse sunt urmatoarele:

  • device-uri (starter kit-uri, pro kit-uri, mod-uri, baterii ego/evod, acumulatori);
  • lichide (cu nicotina sau fara, arome, baze, accesorii);
  • atomizoare;
  • accesorii;

Toate produsele provin de la producatori de incredere, precum Advken, Avatar, Dovpo, Freemax, Kendo, Nitecore, Opus, Hugo, Coil Master, etc.

Produsele sunt insotite la livrare de factura fiscala/chitanta, iar cele care necesita garantie vin insotite de certificatul de garantie. Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile cu o valoare minima de 99 lei. Costul transportului pentru comenzile care se incadreaza sub aceasta valoare este de 15 lei.

Clientii Smokemania sunt recompensati cu puncte de fidelizare. Pentru fiecare leu cheltuit in magazin, primiti cate 1 punct de fidelitate. Aceste puncte de fidelitate se pot folosi apoi la noile comenzi facute pe smokemania.ro. Atsfel, la 500 de puncte acumulate, beneficiati de un discount de 10 lei.

Toate produsele comercializate de catre site-ul SmokeMania si de catre partenerii sai vin insotite de certificate de conformitate si calitate acordate de institutiile abilitate internationale.