Voucher FoodPanda | Livrare Gratuita | Iunie 2022


Cele mai noi cupoane de reducere

EXPIRAT
10 lei discount la magazinul Kaufland, la comenzi de minim 80 lei

Cele mai noi oferte

cupoane reducere foodpanda.ro
Aceasta oferta este expirata
Primesti 25 lei discount la prima ta comanda FoodPanda

Cupoane la magazine similare

15 lei discount la o comanda minima de 40 lei -valabil doar pentru prima comanda
Voucher Dodo Pizza - 10% la comenzile cu ridicare
20% reducere la prima PLATA ONLINE!

Rating Magazin

(59)
Reduceri foodpanda.ro | Ultima Actualizare: 2022-06-30

Voucher FoodPanda

FoodPanda iti livreaza mancare de la cele mai apropiate restaurante, direct la tine acasa. Aplicatia Food Panda este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS. Pentru a putea face comenzi, trebuie sa aveti descarcata aplicatia. Prin intermediul acesteia, veti putea comanda din lista de restaurante pusa la dispozitie, mancarea dvs preferata. Un livrator va aduce mancarea, in cel mai scurt timp. De asemenea, veti vedea in timp real stadiul comenzii dumneavoastra, sau locatia livratorului. Puteti folosi un voucher FoodPanda pentru a primi o livrare gratuita, sau pentru a primi un discount la produsele comandate.

Pentru a face o comanda, trebuie sa va actualizati in aplicatia FoodPanda locatia/detaliile adresei unde doriti sa primiti mancarea, sa faceti plata online, apoi in cel mai scurt timp, restaurantul ales va pregati comanda dumneavoastra si un curier o va prelua.

Food Panda este prezent momentan in 18 orase mari din Romania (Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Galati, Iasi, etc.) Gasiti toate orasele unde se fac livrari pe site-ul foodpanda.ro. Tot aici, veti gasi restaurantele de la care puteti comanda prin intermediul aplicatiei. 

Daca vrei sa devii un livrator FoodPanda, poti aplica AICI.

Recomandari magazine/aplicatii asemanatoare: Glovo.